Parfum Clasic Lemnos-Fructată FM 195

PURE Royal 195 parfum clone Dolce & Gabbana The One for Men replica de parfum
PURE Royal 195 parfum pentru bărbați. Parfumul este un nobil care emană încredere și masculinitate. Este un amestec armonios de note aromatice, calde și picante, creând un miros clasic.
Parfumul se deschide cu o explozie vibrantă de grapefruit zestă, conectată cu busuioc și coriandru pentru un miros revigorant și picant. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, dezvăluie note calde și seducătoare de inimă de cardamom și floare de portocal. În cele din urmă, notele de bază de tutun, lemn de cedru și chihlimbar adaugă o atingere senzuală și nobilă, lăsând o impresie de durată.
Aroma sa bogată, caldă și ușor dulce îl face deosebit de atrăgător în lunile mai reci de toamnă și iarnă, adăugând o notă de căldură aerului. Este perfectă atât pentru ținuta de zi, cât și pentru cea de seară, făcându-l potrivit pentru orice moment al zilei.
Acest parfum este conceput pentru bărbatul modern, încrezător, care apreciază luxul și are un gust rafinat. Când vine vorba de alegerea unei ținute care să completeze acest parfum, un ansamblu clasic și stilat funcționează cel mai bine. Caracterul luxos și nobil al parfumului se potrivește bine cu ținutele formale sau semi-formale, sporind parfumul general al parfumului.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului The One for Men. FM 195 este un parfum lemnoase cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: coriandru, busuioc.
Note de mijloc: cardamon.
Note de bază: patchouli, ambră, tutun.

Categorii de parfum: lemnoase.
Caracter: nobil, clasic.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170195
Parfum FM pret, parfumurile Federico Mahora Pure Royal

2 comentarii:

  1. Anonim11:50

    Imi plac notele de baza ale parfumului. Parfumul miroase superb. Persistenta nu e grozava, dar nu ma pot plange. Este de departe cea mai buna achizitie de pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim13:43

    Parfum absolut grozav. Parfumul este dulce și cald. Obțin notele orientale și ambra. Cardamomul și busuiocul conferă acestui parfum un miros exotic, care face parfumul frumos. Mirosul de tutun, chihlimbar și cedru vine după o oră și miros asta foarte bărbătesc. Se potrivește perfect cu o ocazie oficială sau o întâlnire. Parfumul are un parfum foarte elegant pe care prefer sa il port seara, sau noaptea.

    RăspundețiȘtergere