Parfum Femei Floral Fructat Pudros FM 499

 

Parfum Pure 499 asemanator cu DKNY Delicious Delights Dreamsicle

PURE 499 parfum pentru femei. Este un parfum seducător, dulce și ușor cald. Dulceața se dezvăluie prin notele de fructe. Dacă îți place parfumul floral-fructat, acesta este parfumul pentru tine.
Cu o combinație de acorduri fructate și florale, parfumul se deschide cu aroma dulce și suculentă a fructelor de pădure roșii și a portocalei. Notele de inimă dezvăluie acorduri de trandafir și frezie, adăugând o notă de eleganță și feminitate. În cele din urmă, notele de bază de patchouli și mosc alb creează o urmă caldă și senzuală.
Acest parfum rafinat este potrivit atât pentru ținuta de zi, cât și de seară, făcându-l o alegere versatilă pentru orice ocazie. În timpul anotimpurilor de primăvară și toamnă, aroma bogată și seducătoare a parfumului completează aerul rece și crocant, adăugând un strat suplimentar de alură ansamblului tău.
Când vine vorba de alegerea hainelor care să completeze acest parfum, optează pentru ceva care să-i reflecte intensitatea și alura.
Mirosul se caracterizează prin notele sale bogate și îmbătătoare, creând o aromă cu adevărat intensă și senzuală.
Cum miroase parfumul Federico Mahora 499? Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Delicious Delights Dreamsicle. FM 499 este un parfum floral cu o notă fructată.

Note de Pure Royal 499 parfum:
Note de vârf: pere, fructe roșii, măr roșu.
Note de mijloc: piersică, crin de vale, lemn de cedru.
Note de bază: vanilie, caramel, mosc.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: pudros, fermecătore.
Parfum Federico Mahora 499 inspirat din Delicious Delights Dreamsicle
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 100499
Federico Mahora parfum Pure 499 care seamana cu Delicious Delights Dreamsicle

Un comentariu:

  1. A fragrância é pudros, charmosa, pêssego e frutas. Para o verão - perfeito. A longevidade é moderada, não é muito duradoura, mas para mim isso não é uma desvantagem neste caso. Este perfume para os amantes de aromas de frutas. Gostei deste perfume, para a estação primavera-verão. Melhor perfume em pó.

    RăspundețiȘtergere