Parfum Floral Acvatic Femei FM 141

PURE Royal 141
PURE Royal 141 parfum pentru femei. Parfumul este un parfum delicat și feminin, care emană o aură răcoritoare de rafinament și eleganță. Acest parfum este un amestec perfect de note florale și fructate care cu siguranță vă va captiva simțurile. Este o explozie florală super ușoară, veselă, curată. Notele curate cu adaosul fructat și floral se amestecă bine, prin urmare acest parfum este ușor de recunoscut.
Acest parfum este potrivit pentru a fi purtat în sezonul de primăvară și vară, deoarece parfumul său răcoritor și ușor este perfect pentru acele zile calde și însorite. Este, de asemenea, ideal pentru ziua, deoarece parfumul său subtil și feminin îl face perfect pentru plimbări la birou sau de agrement.
Este un parfum care este perfect pentru femeia stilată, la modă și sofisticată care vrea să lase o impresie de durată oriunde s-ar afla.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Brigt Crystɒl. FM 141 este un parfum florale cu o notă actavitică.

Note de arome: 
Note de vârf: yuzu, rodie, acordul gheţii.
Note de mijloc: lotus, magnolie, bujor.
Note de bază: vanilie, mosc, mahon .

Categorii de parfum: florale.
Caracter: cristalin de curat, romantic.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170141
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim12:03

    Este unul dintre parfumurile mele preferate. Este un parfum fresh, il folosesc mai mult vara, l-am comandat de mai multe ori datorita mirosului deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  2. cadou perfect17:21

    Acesta este parfumul floral perfect și cadoul perfect pentru mine! Este grozav că este un parfum foarte ușor. Acesta este principalul lucru pe care îl caut în parfumuri, pentru că sunt sensibil la mirosuri puternice. Port parfumul in fiecare zi, iubesc acest parfum! Primesc o mulțime de complimente și acest parfum durează mult timp asupra mea.

    RăspundețiȘtergere