Parfum Delicat Floral Citric Femei FM 810

PURE Royal 810 parfumul miroase a CD Blooming Bouquet
PURE Royal 810 parfum pentru femei. Parfumul este subtil, delicat, feminin si senin. Mirosul întruchipează un buchet proaspăt și delicat, care amintește de o grădină de primăvară în plină floare.
Parfumul se deschide cu o explozie de note fructate dulci și strălucitoare. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, iese la iveală un frumos buchet de petale, creând o inimă florală moale și romantică. Compoziția este rotunjită de o notă subtilă de mosc alb, care adaugă o notă de senzualitate și delicat parfum. Este parfumul perfect atunci când vrei să mirosi curat și încrezător.
Acest parfum este conceput pentru o femeie care emană grație, eleganță și apreciază frumusețea naturii.
Este parfumul perfect pentru a îmbrățișa spiritul subtil și vesel al primăverii și verii. Compoziția sa ușoară și aerisită o face ideală pentru ziua, indiferent dacă participați la o petrecere în grădină, vă plimbați printr-un parc sau pur și simplu vă bucurați de o zi însorită. O aromă blândă de primăvară sau începutul verii. Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Blooming Bɔuquet. FM810 este un parfum florale cu note de citrice.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarină, iasomie, note marine.
Note de mijloc: trandafir, tuberoza, ylangylang.
Note de bază: mosc, lemn de santal, cedru.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: îndrăzneț, bucuros, pozitiv, luxos.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170810
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. cadou de Craciun12:46

    Am primit cadou acest parfum de Crăciun și îmi place absolut. Acest parfum pentru femeie este dulce, fructat și floral, sunt un mare fan al parfumurilor dulci, dar nu foarte dulci și îmi place felul în care miroase. Are un parfum floral minunat, delicat, elegant, care nu este copleșitor. Doar un parfum general foarte frumos pentru femei și pe care îl poți purta în fiecare zi. Dacă lucrezi într-un birou, aceste parfumuri se vor potrivi perfect.

    RăspundețiȘtergere