Spray pentru Copii SPF 50

Spray Pentru Copii Spf 50
Este un produs avansat din punct de vedere tehnologic, cu ajutorul căruia protejarea pielii delicate a copiilor de efectele dăunătoare ale soarelui, se transformă într-o plăcere reală, plăcută. Datorită unei
formule inovatoare care conține un sistem de filtre UVA/UVB de înaltă calitate, pielea sensibilă a copiilor nu este doar protejată de arsurile solare, ci și hidratată, hrănită și regenerată. Acesta este un produs unic pe care atât părinții, cât și copiii lor îl vor iubi.
Consistența fantastică sub formă de spumă ușoară se aplică perfect, fiind absorbită instantaneu în piele. Arome de căpșuni apetisante. Hipoalergenic și rezistent la apă. Destinat copiilor de peste 3 ani.
Protecție ridicată împotriva soarelui și o îngrijire excelentă datorită ingredientelor atent selecționate:
O dipeptidă prețioasă - carnosină - protejează pielea atât de efectele nocive ale soarelui, cât și de efectele negative ale aerului poluat. În plus, are proprietăți antioxidante, acționând sinergic cu vitamina E în reducerea leziunilor celulare cauzate de stresul oxidativ.
Bogat în aminoacizi, enzime, vitamine și minerale, sucul de aloe hidratează și calmează pielea delicată a copilului.
Având proprietăți calmante unice, alantoina acționează ca o compresă liniștitoare pe pielea iritată și consolidează stratul subțire hidroplod al pielii copiilor.
Cel mai important ingredient activ conținut în mușețel - bisabolol - prezintă un puternic efect calmant și stimulează regenerarea țesuturilor și reconstrucția epidermei.
Acetat de vitamina E, exercitând un efect protector asupra lipidelor membranelor celulare, crește capacitatea de absobție a apei în piele, oferind astfel un sentiment de hidratare în profunzime. Pantenolul este un agent de calmare de neînlocuit, care accelerează în plus regenerarea epidermei și hidratează perfect pielea.

Volum: 180 ml
Cod: 503028

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu