Parfum Delicios Citric cu Note Citrice FM 828

Parfum Delicios FM 828 parfumul miroase a Elie Saab Girl of Now Forever
PURE Royal 828 parfum pentru femei. Mirosul evocă un sentiment de tinerețe veșnică și grație feminină, făcându-l o alegere perfectă pentru femeile care emană încredere și farmec.
Parfumul se deschide cu o explozie de note proaspete și suculente, inclusiv lămâie și zmeură, care energizează instantaneu. Pe măsură ce parfumul evoluează, iese la iveală un buchet frumos de note florale, cu iasomie, floare de portocal și esență de trandafir, adăugând o notă de eleganță și rafinament. Pentru a adăuga profunzime și senzualitate, notele de bază de paciuli și chihlimbar oferă o urmă caldă și atrăgătoare care persistă pe piele. Această combinație de elemente fructate și florale creează un miros armonios și captivant, care va lăsa cu siguranță o impresie de durată.
Parfumul se desfășoară în special în sezonul de primăvară și vară. Notele sale ușoare și pline de dulceață o fac alegerea ideală pentru ținuta de zi, fie că mergi la serviciu, te întâlnești cu prietenii sau te bucuri de o plimbare relaxată în parc.
Acest parfum este creat pentru femeia modernă, încrezătoare, care îmbrățișează aventurile vieții și prețuiește momente de neuitat.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Girl of Now Forever. FM 828 este un parfum citric cu note citrice.

Note de arome: 
Note de vârf: lămâie, zmeură, migdale, coacăz negru.
Note de mijloc: trandafir, floare de portocal, iasomie.
Note de bază: vanilie, paciuli, chihlimbar, mosc.

Categorii de parfum: citrice.
Caracter: delicios, plin de dulceață.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170828
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim19:06

    Acesta este cel mai frumos, încântător și uimitor parfum. Prima impresie de parfum este dulce și fructată, ulterior se schimbă într-o direcție proaspătă. Parfumul miroase foarte bine peste multe ore. Un parfum floral minunat care poate fi purtat de femeile de orice vârstă, un tovarăș fidel pentru primăvară și vară. De fiecare dată când îl port primesc mai multe complimente. Cumpărați sticla de parfum astăzi și nu veți fi dezamăgiți.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vară11:39

    Parfum floral fructat uscat, dulce și matur. Este un parfum foarte feminin. Îmi place acest lucru, pentru că miroase delicios, fără a fi complet gurmand. Am purtat acest parfum de Ziua Îndrăgostiților și îl port în fiecare weekend, m-am simțit foarte încrezător și romantic.
    Nu v-aș recomanda dacă nu vă plac parfumurile exagerat de dulci, dar dulceața este exact ceea ce îl deosebește de toate celelalte parfumuri florale.

    RăspundețiȘtergere