Parfum Elegant Chypre Fructal FM 829

Parfum Elegant FM 829 parfumul miroase a Viktor & Rolf Bonbon
PURE Royal 829 parfum pentru femei. Parfumul are un miros delicios de dulce și o rezistență de lungă durată. Este o adevărată răsfăț, perfectă pentru acele femei, care adoră parfumurile delicioase cu o notă de rafinament floral.
Mirosul se deschide cu un amestec tentant de caramel și mandarină, creând o combinație, care se răspândește instantaneu în mediul înconjurător. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, notele de floare de portocal și iasomie apar delicat, adăugând o notă de rafinament și eleganță florală.
Acest parfum rafinat este adesea asociat cu anotimpurile mai calde, în special primăvara și vara. Natura sa vibrantă și jucăușă completează perfect florile înflorite și zilele însorite din această perioadă a anului. Parfumul este ca un buchet de flori, radiind bucurie și pozitivitate.
Dulceața sa elegantă o face potrivită atât pentru ținuta de zi, cât și de seară. Indiferent dacă vrei să adaugi o notă de răsfăț rutinei tale de zi cu zi sau să faci o impresie de durată la o ocazie specială, acest parfum este alegerea perfectă.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Bonbon. FM829 este un parfum chypre cu note de fructate.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarină, lămâie, nectarină.
Note de mijloc: piper, frezie, bujor.
Note de bază: caramel, mosc, vanilie, lemn de santa.

Categorii de parfum: chypre.
Caracter: elegant, sigur de sine.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170829
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim11:03

    Doar pentru dulceața, dulceața expresivă a caramelului este servită cu grijă. Caramelul este atât de moale, curgător, proaspăt gătit. Parfumul este dulce, dar nu sufocant. Prin dulceata se simte prospetimea citricelor. Aroma placuta. Bărbații se întorc spre mine. Femeile sunt interesate de acest parfum, dar acesta este micul meu secret. Parfum care miroase a caramel.

    RăspundețiȘtergere