Parfum Vesel Floral Fructat Femei FM 827

PURE Royal 827 parfumul miroase a Police London Femme
PURE Royal 827 parfum pentru femei. Parfumul este plin de energie si insorit, care incanta sentimentele prin amestecul sau unic de note.
Acest parfum rafinat se deschide cu o explozie de citrice proaspete și acorduri fructate, delicat echilibrate de subtonuri florale. Pe măsură ce parfumul evoluează, dezvăluie o inimă caldă și senzuală de flori albe elegante și note de condimente exotice. Notele de bază de mosc și lemnoase, adaugă profunzime și longevitate mirosului, creând o aromă veselă și sofisticată.
Acest parfum încântător este potrivit pentru diferite ocazii de-a lungul anului, fie că este vorba de o zi relaxată sau de un eveniment special de seară. Notele sale de vârf proaspete și înălțătoare îl fac deosebit de potrivit pentru primăvară și vară, aducând o notă de vitalitate și energie acelor zile însorite. Notele captivante de inimă și notele calde de bază îl fac, de asemenea, o alegere excelentă pentru lunile mai reci de toamnă și iarnă.
Acest parfum incantator surprinde esenta unei femei puternice si independente.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Pure London Femme. FM827 este un parfum florale cu note fructate.

Note de arome: 
Note de vârf: piersică, lămâie, flori de măr, pară suculentă, frunze de violetă.
Note de mijloc: iasomie, frezie, hibiscus, frunze verzi.
Note de bază: mosc, lemn de cedru, lemn de santal.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: vesel, plin de energie, însorit.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170827
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim11:52

    Îmi plac parfumurile florale fructate. Îmi place cum notele florale apar în acest parfum, dar având caracterul fructat pe tot parcursul vieții parfumului. Nota aceea de iasomie cu piersici miros atât de bine. Îmi place atât de mult combinația și s-ar putea să devină un parfum iconic pentru această epocă în viitor.

    RăspundețiȘtergere