Parfum Proaspăt Floral Aldehidă FM 826

Parfum Aldehidă FM 826 parfumul miroase a Chanel No. 5 Red Edition
PURE Royal 826 parfum pentru femei. Parfumul cu o notă modernă a parfumului clasic, cu o aromă îndrăzneață și sofisticată.
Mirosul este un amestec armonios de note florale și lemnoase. Se deschide cu o explozie de acorduri vibrante de citrice, delicat echilibrate de dulceața iasomiei și a ylang-ylang-ului. Pe măsură ce parfumul se instalează, apar nuanțe de bază calde și senzuale, creând un mediu seducător și vintage.
Parfumul este perfect pentru ocazii speciale și pentru acele femei care apreciază aromele luxoase și rafinate. Aroma sa bogată și îmbătătoare îl face deosebit de fermecător în lunile mai reci, adăugând o notă de căldură și opulență aerului rece. Cu toate acestea, poate fi savurat și în sezonul de primăvară și vară, deoarece elementele sale florale aduc o notă estetică și feminină.
Parfumul este conceput pentru femeia sofisticată și încrezătoare, care apreciază frumusețea și rafinamentul atemporal. Ea întruchipează esența eleganței și a grației, parfum pentru acele femei, care caută un parfum care să lase o impresie de durată.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului No 5 Red Limited Edition. FM826 este un parfum florale cu note de aldehidă.

Note de arome: 
Note de vârf: aldehidă, bergamotă, violetă.
Note de mijloc: lăcrămioară, iasomie, ylangylang.
Note de bază: garoafă, iris, mosc.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: clasic, proaspăt.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170826
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim12:15

    Mă simt bogat când port aceste parfumuri. Este singurul parfum pe care îl folosesc pe baza faptului că miroase foarte elegant și sofisticat. Am fost surprins, că acest parfum rezistă mult timp pe hainele mele.

    RăspundețiȘtergere