Parfum Floral Oriental Rafinat Unisex FM 942

 

Parfum Pure Royal 942 asemanator cu Hermes Twilly d’Hermes parfumuri

PURE Royal 942 parfum rafinat unisex. Parfumul este picant, cald și unic. Acest parfum este o armonie rafinată de acorduri florale, picante și orientale, rezultând o aromă cu adevărat fascinantă.
Parfumul se deschide cu o explozie de note proaspete, gustoase, inclusiv ghimbir, bergamotă și portocală amară, care ridică instantaneu spiritul. Pe măsură ce mirosul se instalează, notele de inimă dezvăluie un buchet floral încântător de tuberoză, iasomie și floare de portocal. Aici ghimbirul se asociază cu o tuberoză moale și cremoasă. O regină frumoasă a florilor albe, cu o notă proaspătă condimentată. În cele din urmă, notele de bază de lemn de santal și vanilie conferă un finisaj cald, cremos, care persistă pe piele și pe haine.
Acest parfum pentru iubitorii de parfumuri proaspete, picante si calde. Natura sa vibrantă și energică îl face deosebit de potrivit pentru lunile de primăvară și vară, când caracterul său revigorant și plin de viață poate mirosi cu adevărat grozav.
Acest parfum este conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați, care emană încredere și au chef de viață. Se adresează persoanelor care apreciază un parfum unic și jucăuș, cu o notă de mister.
Cum miroase parfumul Federico Mahora 942? Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Twilly d’Hermes. FM 942 este un parfum florale cu o notă orientală.

Note de Pure Royal 942 parfum:
Note de vârf: ghimbir, mandarină galbenă, floare de portocală
Note de mijloc: iasomie, paciuli, violetă
Note de bază: tuberoză, mosc, lemn de santal

Categorii de parfum: floral.
Caracter: jucăuș, unic, vese.
Parfum Federico Mahora 942 inspirat din Hermes Twilly d’Hermes
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170942
Federico Mahora parfum Pure Royal 942 care seamana cu Hermes Twilly d’Hermes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu