Parfum Floral Fructat Echilibrai Femei FM 841

 

Parfum FM 841 Cumpără online preț redus reducere vânzare MFK A La Rose

PURE Royal 841 parfum pentru femei. Acesta este un parfum echilibrat, dulce-fructat-floral. Acest parfum surprinde frumusețea și eleganța trandafirilor proaspeți.
Mirosul se deschide cu o explozie de bergamotă vibrantă și plină de gust, care lasă treptat locul unui buchet luxuriant de trandafiri. Notele de inimă dezvăluie petalele catifelate de trandafir, creând un acord floral bogat și indulgent. În cele din urmă, parfumul se instalează într-o bază caldă și senzuală de mosc, adăugând profunzime și longevitate parfumului.
Acest parfum este o oda feminitatii, o declaratie de dragoste universala tradusa in limbajul parfumului. Dacă vrei un trandafir frumos, atunci acest parfum FM este pentru tine.
Acest parfum rafinat este potrivit în special pentru anotimpurile de primăvară și vară, când natura este în plină floare. Captează perfect esența acestor anotimpuri vibrante, făcându-l o alegere ideală pentru purtarea în timpul zilei.
Fie că este o romantică modernă, o iubitoare de natură sau pur și simplu o femeie drăguță, care apreciază alura trandafirilor, acest parfum cu siguranță îi va captiva simțurile.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului A La Rose. FM841 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă, lychee, frunze de păr
Note de mijloc: trandafor, orhidee, violete
Note de bază: prune, mosc

Categorii de parfum: floral
Caracter: echilibrat, matur
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100841
Cumpărați de la FM World preț parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim16:47

    Trandafir incredibil de delicat, fragil, cu o ușoară răcoare de dimineață. Este exact ca o înghițitură dintr-o băutură rece delicioasă, plăcut răcoritoare și revigorantă. Parfumul este foarte placut pentru vremea calda. Parfumul este foarte feminin, blând, capricios, dar durabilitatea lui este la fel de ușoară și de vânt ca bucuria pe care o aduce. Cel mai bun parfum de trandafir proaspăt.

    RăspundețiȘtergere