Parfum Lemnos Acvatic Barbati FM474

FM 474 parfum clone Kenzo pour Homme replica de parfum
PURE 474 parfum lemnos pentru barbatiEste un parfum clasic pentru bărbați, care este adesea descris ca un parfum proaspăt și acvatic, cu note de lămâie, mușcate și mosc.
Parfumul se deschide cu note de vârf răcoritoare de mentă, salvie și lămâie, care oferă o explozie revigorantă de energie. Pe măsură ce mirosul se instalează, notele de inimă de muşcate, cardamom şi marine apar, adăugând o notă de masculinitate. În cele din urmă, notele de bază de patchouli, lemn de santal și mosc creează un traseu cald și senzual care durează câteva ore.
Mirosul parfumului atemporal și versatil poate fi purtat atât în medii casual, cât și în cele formale. Parfumul are un caracter unic și distinct, care îl diferențiază de alte parfumuri acvatice. Parfumul este o opțiune de încredere și plăcută pentru cei care caută un parfum proaspăt și masculin. Parfumul masculin perfect pentru toamna, primavara si vara, zi si noapte.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Kenzo pour Homme. FM 474 este un parfum lemnoase cu o notă acvatică.

Note de arome: 
Note de vârf: mentă, lămâie
Note de mijloc: nucșoară, mușcată, note marine
Note de bază: cedru, mosc, patchouli, lemn de santal

Categorii de parfum: lemnoase
Caracter: independent, atrăgător
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100474
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

2 comentarii:

  1. Anonim20:56

    Un parfum excelent. Miroase bine, rezista suficient de mult, se simte si dupa cateva ore de la aplicare. Il recomand persoanelor ce iubesc parfumurile fresh-marine dupa ce l-au incercat inainte pe pielea lor. Nu cumparati fara sa testati. Diferă mult mirosul de la un bărbat la altul.

    RăspundețiȘtergere
  2. parfum excelent14:50

    În 1994 a fost un parfum real pentru bărbați, era pentru bărbatul elegant, care are un gust bun. După mulți ani, am cumpărat un nou flacon de parfum (FM). Vestea bună: nu am observat nicio schimbare, se pare că încă cumpărăm parfumul vintage.
    Mirosul parfumului este în jurul lemnului de santal, a acelor de ceder și a nuanțelor marine. Este ca o plimbare într-o pădure lângă coastă. O dimineață proaspătă și ceață.
    Nu recomand acest parfum pentru vara fierbinte, dar dacă îl veți purta noaptea sau într-o zi rece, cred că va fi grozav. Dar este doar părerea mea.

    RăspundețiȘtergere